Online markedsføring

Erickae Sommerhill

Online markedsføring

Få styr på bl.a. dine hjemmesidetekster, dine profiltekster og content til nyhedsbreve og sociale medier.

Er du gået i stå i din forretning? Trænger du til friske øjne på din hjemmeside, dine SoMe-opslag og din markedsføring generelt?
Føler du, at det er tid til next level i din business?

Det er guld værd på fast basis at have kyndige øjne og hænder på alt, hvad der skal løftes i forhold til din markedsføring. For du har jo travlt med at yde din service til kunderne, og det skal være DIT fokus.

Du kan bare ikke drive forretning uden god og vedvarende markedsføring på sociale medier mv.

Få ro i maven ved at se din virksomhed vokse sig til et synligt brand, som andre i din niche taler godt om. Og nå ja… få flere skønne kunder og opgaver på dit bord.

Online markedsføring

Få min hjælp nu og her

Måske har du brug for nye tekster til din hjemmesidetekster, ideer til dit content på dine sociale medier eller et generelt blik på din markedsføringsindsats. 

Ræk ud og få min hjælp til det, der fylder på din aktuelle markedsførings-to do. Kontakt mig for en snak om dit aktuelle behov.

Online markedsføring

Få min faste hjælp og sparring

Nogle kunder vælger et fast samarbejde, hvor vi løbende sparrer, udvikler og fornyer kundens markedsføring. At lægge en strategi og eksekvere på den kræver tid og en kontinuerlig indsats – og det tager tid fra dine kerneydelser.

Nyd fordelen i at have en fast ekstern samarbejdspartner, der kender din forretning og dit brand til fingerspidserne – og se din forretning vækste.

Kontakt mig for en snak om netop dit behov.