Om

Erickae Sommerhill

Om Erickae Sommerhill

Vejen som selvstændig er aldrig lige, og jeg ved af egen erfaring, hvad det betyder at læne sig ind i mennesker, der selv er gået vejen før én, og som har en ekspertise og et blik på de dele af ens forretning, man ikke selv evner eller mestrer.

Tag action ved at få mit skarpe blik på dine tekster, din synlighed og din markedsføringstiltag – og før din business til next level.

Du skal vide præcist, hvad du kan, hvad det er værd – og hvem du hjælper. Hvis du flakker på bare ét af de parametre, vil din forretning føles ustabil.

At have succes som selvstændig kræver tydelighed omkring disse ting. Men endnu vigtigere kræver det kærlighed til dig selv og dit dybere formål – og at du har en klar plan, er kontinuerligt synlig og holder fokus.

I mange år arbejde jeg, qua min uddannelse som cand.mag i musikvidenskab og min lidenskab for formidling, som programredaktør og PR- og kommunikationsansvarlig i den professionelle klassiske musikverden. Jeg elskede mit arbejde – indtil den dag, hvor en stresssygemelding tog mig ud på en uventet helterejse ind til kernen af mit potentiale og mit virkelige bidrag til verden.

Klip til i dag, hvor jeg en coachuddannelse og en dyb selvudviklingsrejse rigere lever af at arbejde med kunder, der har brug for at læne sig ind i min ekspertise inden for kommunikation, markedsføring og selvudvikling.

Mine kunder kommer ofte igen og igen, fordi de hos mig får coaching og sparring, ikke bare på forretningen, men også på deres liv, drømme og benspænd.

Husk. Det er ikke meningen, at vi skal gå vores livsrejser alene.

Hvis du mærker et kald, så ræk ud til mig, bliv SET og få min kærlige støtte på din videre færd.