Livsbogen

Erickae Sommerhill

Livsbogen

Få fortalt din historie – i tide. Dette er mit hjertebarn, hvor jeg kobler min kæphest og min genizone.

Kæphesten er, at jeg mener, at vi alle bør prioritere at få videregivet vores historie til dem, vi elsker, mens tid er. For der er SÅ meget kærlighed og værdi i den gestus. Faktum er blot, at de færreste af os får det gjort – på egen hånd. Min genizone er, i al beskedenhed, min evne til at snakke med mennesker – og at gå dybt i samtalen.

Hos mig kan du vælge imellem to varianter; Audio eller Fysisk.

Livsbogen

Audio

Med LIVSBOGEN Audio laver jeg en række personlige interviews med dig (tænk: podcast-afsnit), der er både nærværende, relevante og som går dybere end blot ”hvor gik du i skole?”.

Hele strukturen i interviewrækken aftales nøje inden, vi går i gang.

Interviews, evt. billeder og din tidslinje leveres i et onlineformat, så hele familien kan tilgå materialet, nemt og enkelt. Du bestemmer, hvem der får adgang.

At få mulighed for at sætte ord på både de store linjer og de vigtige nedslag i livet er ikke bare en gave for dig og din familie. Det vil med stor sandsynlighed også have en forløsende effekt på dig at blive stillet spørgsmål og derigennem få lov at forstå den dybere betydning bag dine livsvalg og -oplevelser. 

Vi går alle sammen en række helterejser i løbet af livet – og ofte er der under dem alle en større rejse “hjem til os selv”.

At dykke dybt i livshistorien giver anledning til refleksioner og heling af gamle historier – og det er en fantastisk mulighed for at binde sløjfe på det, der måske hidtil har ligget i glemslens eller måske sorgens skygge.

Hos mig er der intet, der ikke kan siges. Jeg går aldrig dybere end du tillader – der har jeg en fin fornemmelse for, hvor grænsen går – men jeg opfordrer altid til, at du tillader at gå så nært på historierne, som du kan. For det er her magien opstår.

At give dine livshistorier liv på ny er en unik mulighed for at genopleve et langt liv og skabe mening der, hvor du er – og skal hen.

Få fortalt din historie nu, mens muligheden stadig er her. En dag vil det være for sent.


______________
Hvorfor skal du lægge din livshistorie i mine hænder?

Med en baggrund som cand.mag arbejdede jeg i mange år som programredaktør, PR- og kommunikationsansvarlig i den klassiske musikverden.

I programarbejdet  havde jeg fornøjelsen af at interviewe en lang række  spændende kunstnere, musikere og instruktører. Det faldt mig let – og det, der ofte gik igen, var dybden i samtalerne; vi nåede tit ind til emner, der stak et spadestik dybere end traditionelle interviews og berørte emner som inspiration, intuition og den dybere kontakt til det skabende og kreative princip. 

I dag, hvor jeg i min virksomhed arbejder som coach og mentor og som underviser på Sofia Mannings coachuddannelser, er samtalerne og mødet med mennesker stadig fundamentet for alt, jeg gør.

Det er, når vi bliver stillet de rigtige spørgsmål, at vi pludselig forstår – og kan hele – os selv og vores historie.
______________

Hvis du er interesseret, så lad os tage en uforpligtende snak. Det er vigtigt, at vi begge føler, at vi har god kemi; det er fundamentet for en vellykket og dyb samtalerække, der kan glæde mange generationer frem.

Livsbogen

Fysisk bog eller digital version

Du kan også vælge at få skrevet din personlige LIVSBOG på baggrund af en række personlige interviews. Forløbet tilrettelægges nøje. Hvert interview transskriberes og redigeres efterfølgende til tekster, der er en nydelse at læse – generation efter generation. 

LIVSBOGEN kan have lige præcis det omfang, du ønsker. Vi kan nøjes med at dykke dybt i et par perioder i dit liv – eller vi kan tage et deep dive ned i alle dit livs årtier. Der er mange muligheder og vinkler, og løsningen kræver at vi taler sammen og finder den rigtige vej for dig.

Vælg evt. at få LIVSBOGEN sat op af min grafiker og printet i flere eksemplarer, så alle i familien får sit eget. Alternativt kan LIVSBOGEN leveres som en digital fil, der let kan distribueres til venner og familie. Valget er dit.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dine ønsker.