Mentoring

Erickae Sommerhill

Bliv coachet. Bliv støttet. Bliv klar

Der er intet som tvivl, usikkerhed og tristhed, der kan tage pusten fra dig som selvstændig. Trust me, I know. Som selvstændige besøger vi alle dét sted fra tid til anden. Og løsningen er altid at række ud.

Når vi opretter et CVR-nummer, siger vi samtidig JA til os selv og vores drøm. Også, når det går mindre godt. Og det betyder bl.a., at vi skal huske på at bede om hjælp, når energien daler. For det kan hverken vi eller vores forretning tåle. Ikke i det lange løb i hvert fald.

Tag de negative tanker i opløbet med coaching og mentoring, og genfind din kærlighed til din mission, dine drømme og ressourcer. For de er der stadig (selvom du lige nu tvivler på dem).

Herunder kan du læse om dine forskellige muligheder.

Mentoring for selvstændige

1:1 mentoring

Book mig og lad os sætte fokus på lige præcis det, der fylder eller frustrerer dig lige nu. 

Det kan være konkret ift. din forretning, dit budskab eller dine tekster – eller det kan være tvivl og usikkerhed på din egen helterejse som selvstændig. 

Vælg mellem en fokuseret workshopdag, en enkelt session eller et længere forløb, hvor vi f.eks. udvikler på din virksomheds strategi, dine produkter eller din personlige energi og arbejdsglæde – hvad der nærer og tærer. 

Kontakt mig og lad os finde den bedste løsning for dig.

Spirituelt selvudviklingsgruppeforløb

connected - efterår 2024

Bemærk: Dette forløb er for alle – også dig, der ikke er selvstændig.

Længes du efter at føle dig dybere forbundet til dig selv og din spiritualitet? og er du nysgerrig efter at forstå, hvad det vil sige at leve og arbejde fra et langt mere intuitivt sted?

Så er dette spirituelle selvudviklingsforløb for dig.

I bliver en lille gruppe på 4-7 deltagere, der under mine vinger får lov at gå ind i et dybt og helende laboratorium, hvor vi med udgangspunkt i Joseph Campbells smukke, cirkulære model Hero´s Journey – eller Helterejsen på dansk – ser nærmere på, hvordan du går dit livs mange helterejser. 

Du lærer at skelne din sjæls stemme fra dit egos behov fra tryghed – og vi træner dig i at læne dig ind i en dybere tillid til din iboende visdom, som altid peger dig i retning af dit dybere livsformål og bidrag til verden.

Når vi lærer at lytte til vores intuition og at følge vores bliss, som Campbell kalder det, så ledes vi automatisk derhen, hvor vi på bedste vis kan udleve vores fulde potentiale – og dermed skabe en meningsfuld tilværelse baseret på lethed, flow, mening og bidrag.

Vi kommer til at arbejde med din Store Helterejse, dit livsformål, dine livsværdier, dine intuitive impulser, hvad der nærer dig på sjælsplan og i det hele taget at skabe en ny retning i dit liv med lethed og glæde!

Datoerne efterår 2024 er:
Modul 1: Fredag 30. august 
Modul 2: Fredag 27. september
Modul 3: Fredag 25. oktober
Modul 4: Fredag 22. november
Alle dage fra 10-14 i Ammendrup, Helsinge, Nordsjælland.

Forløbet koster 14.000 kr. inkl. moms, og der er mulighed for at betale i rater.

Prisen inkluderer lækker forplejning alle dage samt coachende sparring og støtte fra mig på mail i alle de måneder, forløbet varer – og i det omfang, du har brug for det. 

BONUS
Ved tilmelding inden 30. juni 2024 får du en bonus med, som yderligere vil støtte dig i din personlige og spirituelle udvikling:
Bonus 1: En 1:1 session med Erickae Sommerhill af 2 timers varighed, samtale, coaching og evt. visualisering, healing og zoneterapi efter behov.
Bonus 2: En 1:1 session med min mand, Storm, der som klarsynet og lydhealer kan scanne og opløse blokeringer.

Hvis du mærker et kald, så lyt; din intuition er din bedste vejviser!

Har du spørgsmål af nogen art, så kontakt mig endelig på tlf. 2225 1625.

Mentoring

Skriv din første fagbog

Går du rundt med en forfatter i maven? Er du specialist indenfor dit felt – og vil gerne give din ekspertise videre og positionere dig endnu mere som ekspert?

Så er tiden måske kommet til at kaste dig ud i det. Bogen. Sammen taler vi idé, indhold og målgruppe igennem. Vi får skabt en god struktur og plan for dit skrivearbejde, og hvis du har brug for det, kan jeg løbende redigere kapitlerne og hjælpe dig med at holde gejsten – og snuden i sporet.

Jeg har årelang erfaring som redaktør og skribent i kulturbranchen og har været forfattercoach og ghostwriter på to bogmanuskripter inden for coaching og selvudvikling.

Skal jeg også hjælpe dig?
Lad os starte med et uforpligtende møde.